Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световните кръгове по мотокрос през `08 в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Световните кръгове по мотокрос през 2008 в България

Някой няма ли някакъв голям плакат знаме или нещо подобно на offroad-bulgaria.com

да го разпънем някъде и по него ще се ориентирват всички членове на форума
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Краси!!! Кой ще ни посрещне от северната страна за да ни преведе до Севлиево????
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Хванете пътя от северозападния край на Ясеново и той ще ви заведе до х. Партизанска песен

мога да ви чакам там в събота ама по навреме.
        Хасковлии също сигурно ще идват така че ако някой чете темата от тях да казва какво са решили за да стане всичко на едно.
        Янко и брат му от Каравелово също ще идват, чуйте се и с тях.
        Не ми се ходи 2-3 пъти от Севлиево до партизанска
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Сори за спама, ама е свързан със Севлиево, тук за пропуските

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение

Хасковлии също сигурно ще идват така че ако някой чете темата от тях да казва какво са решили за да стане всичко на едно.
            Краси отпада, не събрахме група да кара до там и всички сме с коли и палатки за събота и неделя. Дано не вали много
            Иво Георгиев
            Gworkshop

Коментар

Кажете в събота къде може да се видим- на пистата естествено. Надявам се 10:30 да съм на линия.
              Ако трябва да си залепя стикер на форума на дрехата
              Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                Някой няма ли някакъв голям плакат знаме или нещо подобно на offroad-bulgaria.com

да го разпънем някъде и по него ще се ориентирват всички членове на форума
                пак го пиша това за да можем да се съберем, иначе няма как да се намерим !!!
                или някой ако има нещо подходящо да го слага и да пише във форума, събираме се до транспаранта "Мис България"

Първоначално публикуван от Ivo Georgiev Преглед на мнение
                Краси отпада, не събрахме група да кара до там и всички сме с коли и палатки за събота и неделя. Дано не вали много
                Иво браво бе, не ви ли е срам

Коментар

Двукратната световна шампионка Катерине Прум он Н.Зеландия е скъсала връзки на коляното , но ще кара.
                  Живей за всеки дъх!

Коментар

[quote=Краси;377697] пак го пиша това за да можем да се съберем, иначе няма как да се намерим !!!
                    или някой ако има нещо подходящо да го слага и да пише във форума, събираме се до транспаранта "Мис България"

Аз съм там,в 10,30
                    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

..Пичове тая година съм на мнение че шампионата ще е много интересен световния..и докато предишната и по предишната..честно казано и на мен даже ми беше леко скучноват..тая година съм много приятно изненадан от нещата има бораба има много атрактивни и добри състезатели и въобще нещата са интересни..тия дни пак гледах повторение на последния кръг..ами ..страхотно трасе много интересно състезание и..въобще -по предишният кръг -пак така..на тва отгоре и световното за жени ..заслужава си да се иде тоя път да гледаме със сигурност да не говорим че имаме и представителки ..които основната им борба ще е в събота между другото на квалификациите ..-за това дайте да ги подкрепим-научете ги с кои номера са и като минават край вас -викайте кряскайте насърчавайте ги..казвам ви това много често помага изпитал съм го лично ..то е ясно че за няколко месеца подготовка..не могат да направят чудеса но все пак..нека да ги подкрепим

..както и разбира се и останалите наши представители и в МХ1 И 2 ..то покрай еуфорията с женския клас ..май не обърнахме много внимание кои ще са представителите ни при мъжете ..

Коментар

Вчера не успях да отида да отида да гледам нашите, но днес твърсо бях решил да бъда там ! Имаше много публика, Близнаците бяха ми уредили ВИП пропуск и ги заварих с Ицо от списанието да си мерят...обективите На Петър Близнака се оказа по-дълъг и "светна" Ицо по много въпроси, особено за снимките по кориците...

Гледах серията в МХ1 и за съжаление разбрах, че няма наши предствители...Въпреки, че без конкретна цел трудно се снима, реших да пощракам Състезателите бяха много добри и се нагледах на майсторски изпълнения... Имаше и един колега оператор, който си беше сложил камерата на чопъра и даже имаше четка за паяжини отпред...

Старта беше жестоко изживяване, толкова мотори и тоя уникален рев и мирис на бензин, който всички ни влудява...и всеки си хващаше посока, която му харесва

А на втория и третия етаж имаше голямо "задръстване", ама си се разминаваха без тежки "срещи"

А на това му викат "Да седнеш на биковете на рогата"

А някои си полягаха и се "подпираха" във въздуха да си починат, че е по-хладно

Е това е "да ти се качат на главата..."

А след приземяванията моторите се "смачкваха" така...

Тия девойки упорито тренираха за Националния Дамски отбор по мотокрос, щото им бяха казали, че ако си купят мотори "Хонда", имат кинти и направят 657 обиколки по цимента на пистата, може и да ги вземат...

А това мисля, че беше победителят с номер 19 ! Уникално каране, затвори няколко мотора с няколко обиколки...

Последно редактирано от ТОДОР ХРИСТОВ; 11-05-08, 21:26.

Коментар

Ето някоя снимка и от мен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=245520

Коментар

Еее най-после! Днеска цял ден дебна някой да пусне снимчици и информация от Севлиево!
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                              Еее най-после! Днеска цял ден дебна някой да пусне снимчици и информация от Севлиево!
                              Имам около 600 снимки, но не съм голям познавач в тая материя мотокроса... Ако ви интересува конкретен състезател, мога да ви изпратя снимките или да ги кача - трябват ми само номерата, че така ги разпознавам...

Коментар

И аз имам някоя и друга снимка и малко клипчета, но трябва да ги прегледам, обработя и тогава ще ги пусна - демек тия дни ще стане. Само че моято фотоапаратче не е толкова професионално и общо взето сега като гледах снимките няма нищо интересно

А да ви питам - по-точно тия дето бяхме с "ВИП" пропуските от Ямаха ..., ми те май се оказа, че не са толкова ВИП, даже на ВИП паркинга не ме пуснаха да си паркирам таратайката (и то на втория, дето бе до хеликоптера), а първо 1 час не мога да намеря човека от Ямаха да взема пропуските, ега ти организацията честно, много бях разочарован. Даже по едно време си рекох, че и ако и тоз път не го открия пича отивам и си взимам два билета, защото вече бе станало 11 часа и започнаха загряващата обиколка жените. Като пусна снимките подробно ще ви разкажа за това премеждие с пропуските Гледам другите ходят с едни официални покани, али бали, пък на мене ми дадоха две зелени хартиени ленти ... Аз и не горях толкова от желание да ходя на вип трибуната, но много исках да разцъкам из боксовете, обаче не ми се получиха нещата

Много добро състезание в крайна сметка, почти постоянно имаше интрига, не е като минали години - Евертс на една обиколка преди другите и толкоз А и също така и дамите много ме впечатлиха - аз даже първо помислих, че са пуснали МХ1, ама като се загледах, ми то на повечето състезатели им се веят едни дълги руси коси от каските
                                Браво на Ливия Ланселот за победата, заслужи си я, спор няма
                                А №4 със Сузукито май била паднала лошо, някой да даде повече инфо?

Тоя № 19 е Дейвид Филипаертс, който ми беше фаворит при МХ1, а от МХ2 любимец ми беше Тонито Кайроли - и двамата ме впечатлиха с много красива и технична езда (пък и повече харесвам Кава и Ямаха пред КТМ ). На Дейвид поне във втория манш му подариха победата (след падане на водача Йонатан Бараган в последната обиколка), но при Кайроли хич не стояха така нещата - малко след старта падна, тръгна последен, добра се до второто място след което постепенно взе да отстъпва и в крайна сметка завърши май 4-ти (пък дали не беше и по-назад) - язък

П.П. Освен това мобилните комуникации бяха силно затруднени - звънях на Жоро ХР 600 да се видим, звънях на Митков, после на Ивка (е, с нея поне успях да се свържа някак си), добре че накрая на тръгване случайно срещнах Краси от Севлиево та поне с него се запознах, да не съм капо Сигурно е имало и много други съфорумници, обаче като им нямам телефоните а и като не ги знам как изглеждат , ако не съм подминал някого, моля да бъда извинен.
                                Последно редактирано от HD; 11-05-08, 22:58.
                                Hristo Draganov
                                http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                                X